Pentru colaborări, întrebări, cereri de review-uri sau altele, contactaţi-mă pe adresa: vogueandjazz@gmail.com

marți, 11 iunie 2013

#2. Skinoren cremă


          E cam greu să-ţi faci loc pe “o piaţă” de beauty şi aşa suprasaturată, însă încet-încet reuşim. Mulţumesc aşadar tuturor celor care şi-au aruncat un ochi pe site şi celor care au acceptat cererea de prietenie (Deh, cum să-ţi faci prieteni dacă nu îi intrebi?! Cum n-am ajuns la stadiu  - şi nici nu vreau – în care ei să mă caute pe mine, eu sunt în căutări ). Nu înţelegeţi că e o vânătoare sau ceva, sunt doar oameni interesaţi de asemenea bloguri pe care i-am remarcat în cei doi ani de citit şi recitit articole şi m-am gândit că un alt blog nu-i va deranja – şi tareee ma bucur că , până acum, aşa a fost <3 -.
        Darrrrr, să rvenim la partea a doua a “serialului” ACNEE.

Skinoren cremă 

        Atunci când vă adresaţi pentru prima oară unui dermatology , cauza fiind acneea, în 99% dintre cazuri el o să vă prescrie unul din urmatoarele produse: Skinoren, Zineryt sau Isotrexin. O să încep cu Skinoren cremă (se găseşte şi în varianta gel, puţin mai scump dar cu aceleaşi efecte).





AMBALAJ

       Produsul vine ambalat într-o cutie dreptunghiulara de carton subţire, în interiorul căreia se afla un tu de metal cu căpăcel de plastic alb. Ambalajul este foarte practice, deoarece puteţi “stoarce” până la ultima picătură de cremă .

 
INDICAŢII

       Toate indicaţiile de utilizare sunt trecute pe prospectul din cutiuţa de carton.Pe spatele produsului sunt trecute: compoziţia, temperatura recomandată de păstrare (sub 30 de grade Celsius) şi tradiţionalul sfat cu “a nu se lăsa la îndemâna copiilr”. În poza de mai jos puteţi citii lista completă a compoziţiei de pe spatele produsului. 



SOLUŢIA
        Crema este albă, nu este grasă sau uleioasă ci bate mai degrabă spre o textură foarte-foarte uşor apoasă. Are un miros discret medicinal – mie una mi se pare puţin acru -, însă nu este unul deranjant.




                Se absoarbe uşor, prin masaj. 


       Nu lasă urme uleioase însă tenul – mai ales dacă este unul sensibil – se simte uşor lipicios. De asemenea, adesea dupa primele folosiri se simt pe faţă pişcături – intensitatea diferă de tipul de ten dar şi de cât de puternic a fost curăţat înainte-. De asemenea, faţa se poate înroşi. Un episod neplăcut mi s-a întâmplat dupa ce am folosit pentru demachiere bureţei cosmetici din lufă. Am curăţat faţa cu prea mult spor iar după aplicarea cremei a fost un dezastru! Mă ustura îngrozitor! (am spălat pielea cu apă rece la 5 minute după aplicarea cremei) iar faţa era roşie la propriu! (nu roz sau o altă culoare pală. Roşie! ). Să nu mai spun că a doua zi arăta ca şi cum tot bronzul din lume se exfolia de pe faţa mea: numai cojiţe! Şi pielea foarte uscată, indiferent de hidratare. În cinci zile însă totul a revenit la normal.




ACŢIUNE
       Mai ales în cazurile de acnee uşoară, are un efect deosebit de bun! (iar folosit împreună cu Zineryt face minuni). Pentru coşurile mai încăpăţânate sunt de părere că nu face faţă întotalitate. Utilizat însă corespunzător (tratamentul urmând schema: loţiune-hidratare ; adică un exhilibru între cele două), are efecte benefice asupra pielii.

PLUSURI
Ambalaj practic
Se consumă greu
Efecte positive în timp

MINUSURI
Usucă tenul
Înroşeşte tenul
“Pişcă” tenul

PREŢ
30-40 RON (cam 35RON)

PROSPECT
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2945


2 comentarii:

  1. Eu nu am am probleme cu acneea., mai imi iese un cos din marti in Paste... Darr ma descurc...dupa ce il storc aplic antiflebitic sau ale gel pentru roseata..masez pana intra in piele si ca sa dispara roseata cat de cat..si apoi il las asa..a doua zi se mai cunoaste un pic..;) multumim de review :*:* te pupicesc ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine că nu ai probleme cu monstruleţii ăştia! Foarte corectă metoda ta de tratare :* .
      Mulţuuuumesc de apreciere :*

      Ștergere