Pentru colaborări, întrebări, cereri de review-uri sau altele, contactaţi-mă pe adresa: vogueandjazz@gmail.com

joi, 13 iunie 2013

#3. Zineryt



       Continuăm deci cu “programul” anti-acnee, prezentându-vă soluţia Zineryt. Am avut de-a lungul timului cam 4 tubuleţe cu produs însă de aproximativ 6 luni nu am mai folosit-o – şi cum nu am avut nici inspiraţia de a păstra sticluţa -, nu voi avea poze personale ale acestui produs.

Zineryt



AMBALAJ
       Vine într-o cutiuţă dreptunghiulară de carton în care se află două recipiente. Unul cu lichid şi celălalt cu pudră. Recipientul propriu-zis (cel în care se mixează şi păstrează soluţia) este o sticluţă albă, din plastic gros. Capacul se închide prin înfiletare iar la gura sticluţei, mecanismul de “dozare” este sub forma unui bureţel (să-i zic aşa), albastru.



INDICATII
       Pe cutiuţa de carton sunt scrise indicaţiile obişnuite: numai pentru uz extern, se aplica direct (prin tamponare) pe zona cu probleme, a nu se depozita în locuri cu o temperatură mai mare de 25 grade Celsius şi a nu se lăsa la îndemâna copiilor.




SOLUTIA
       Cum am spus, pulberea şi lichidul se amestecă conform indicaţiilor de pe prospect. Va rezulta o soluţie transparentă, cu miros uşor înţepător (mie imi aduce aminte puţin de mirosul oţetului).

       Se absoarbe repede în piele şi nu lasă urme albe, prăfoase sau strat uleios. Cel puţin în cazul meu, pielea nu s-a înroşit şi nici nu m-a pişcat la fel de tare cum făcea crema Skinoren (pe o scara de la 1 la 10, zineryt pişcă de 1-2 iar Skinoren de 8). Ca orice soluţie anti-acneică, usucă pielea, deci este de preferat ca tratamentul să se facă în paralel cu o hidratare corespunzătore.



ACTIUNE
       La fel ca si Skinoren, are efecte uimitoare în cazul acneei uşoare. Are, de fapt, rezultate identice cu cele ale cremei Skinoren. Diferenţa? Păi, în funcţie de dermatolog vă prescrie mai întâi Zineryt, urmând să va prescrie Skinoren în cazul efectelor nemulţumitoare. Sau viceversa, Skinoren urmat de Zineryt sau chiar ambele prin alternare. Pe piaţă, Zinerytul este mai cunoscut decât Skinorenul, acesta fiind prima opţiune.



PLUSURI
Ambalaj practic

Se consumă greu

Se absoarbe repede în piele

Nu lasă niciun fel de peliculă pe piele (uleioasă sau prăfoasă)

Efecte pozitive în timp



MINUSURI
Mirosul

Usucă tenul



PRET
25-35 RON



PROSPECT
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2772




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu