Pentru colaborări, întrebări, cereri de review-uri sau altele, contactaţi-mă pe adresa: vogueandjazz@gmail.com

joi, 20 iunie 2013

HERBAGEN: Crema cu extract din melc


       A fost un val de nebunie legat de cremele cu extract din melc. Fiecare femeie care a achiziţionat un astfel de produs spera la: atenuarea până la extomparea completă a ridurilor, înlăturarea petelor lăsate de acnee, luminozitate, elasticitate, unele chiar estomparea pistruilor ş.a.m.d.

         Am încercat şi eu (şi încă încerc) cremele cu extract din melc. Astăzi o să v-o prezint pe cea de la Herbagen (una din primele astfel de crème lansate pe piaţa românească).

 HERBAGEN: Crema cu extract din melc



AMBALAJ

       Tubul cu cremă vine într-o cutiuţă de carton subţire. Recipientul este din plastic alb-transaparent, iar mecanismul de dozare este sub formă de pompiţă. E convenabil deoarece la o apăsare pe pompiţă obţi doza ideală de cremă pentru toată faţa. Însă, pe fundul recipientului rămâne o peliculă de cremă care nu mai poate fi absorbită de furtunaşul legat la pompiţă. Aşadar, mecanismul de dozare este practic dar nu prea.

INDICAŢII

       Pe spatele recipientului sunt trecute: temperatura de depozitare (5-25 grade Celsius),  valabilitatea (6 luni de la deschidere) şi indicaţia “ a se folosi înainte de data înscrisă pe ambalaj”. Aveţi o poză pentru o mai bună lămurire.


SOLUŢIA

       Crema are o consistenţă foarte fluidă, de culoare albă, cu un miros foarte puternic (şi mie mi se pare floral).
       Se întinde foarte uşor şi se absoarbe foarte repede, pielea rămânând curată (fără pelicule lipicioase/uleioase sau prăfoase).
       De asemenea, mi se pare o bază bună pentru machiaj.



ACŢIUNE

       Nu este serul tinereţii fără bătrâneţe, aşa cum a fost lansată pe piaţă! În schimb, lasă tenul hidratat, catifelat şi îi conferă o oarecare luminozitate. Nu am probleme cu ridurile, deci nu ma pot pronunţa, însă urmele de la acnee au rămas tot acolo iar luminozitatea nu a fost una “WOW”.

PLUSURI

Modul de dozare eficient
Oferă luminozitate tenului
Este bună ca bază de machiaj

MINUSURI

Mecanismul de dozare nu poate lua tot produsul, făcându-se risipă
Termenul relativ mic de folosire ( 100 ml în 6 luni)

PREŢ
45-55 RON

PROSPECT
http://www.icosmetice.ro/111-crema-cu-extract-din-melc-herbagen.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu