Pentru colaborări, întrebări, cereri de review-uri sau altele, contactaţi-mă pe adresa: vogueandjazz@gmail.com

marți, 18 iunie 2013

#4. Isotrexin gel


       Şiiiiiii am ajuns şi la ultimul episod al “serialului” Acneea. De fapt, vor urma multe review-uri despre produse fel şi fel, însă acum le termin doar pe cele mai “serioase” (destinate exclusiv tratării acneei).

       Cum s-a întâmplat şi la Zineryt, n-am avut inspiraţia de a păstra tubuleţul, dar nu-i bai, pentru că din punct de vedere “estetic” (ambalajul) se aseamănă cu Skinoren, dar să le luăm pe rând:

#3. Isotrexin gel



       Reiau ideea conform, căreia ctunci când vă adresaţi pentru prima oară unui dermatolog , cauza fiind acneea, în 99% dintre cazuri el o să vă prescrie unul din urmatoarele produse: Skinoren, Zineryt sau Isotrexin.

AMBALAJ

       Cum v-aţi obişnuit, produsul vine într-o cutiuţă de carton, în interiorul căreia găsiţi prospectul şi tubul cu produs propriu-zis. Tubul este metalic, permiţându-vă să scoateţi până la ultima picătură de produs. 


INDICAŢII

       Toate indicaţiile de utilizare sunt trecute pe prospectul din cutiuţa de carton. Pe spatele produsului sunt trecute: sfatul “numai pentru uz extern” , “se aplică direct pe zona afectată o dată sau de două ori pe zi” şi sfatul cu “a se ţine la depărtare de copii mici”


SOLUŢIA
        Gelul este..ei bine gelos si gelatinos :)) . Este de culoare transparentă, se întinde cam greu pe faţă, se absoarbe destul de uşor însă dacă folosiţi puţin prea mult şi nu se absoarbe prin masaj tot, va apărea ca o pelicula pe suprafaţa pielii ( ca şi cum s-ar coji pielea )

ACŢIUNE
      Personal, îl consider de N-şpe mii de ori mai bun decât Skinoren, Zineryt sau chiar acestea împreună. L-am folosit până acum câteva luni când, cautându-l la farmacii mi s-a spus că nu îl mai primesc. Nu ştiu daca este ceva local sau s-a oprit distribuirea în toată ţara. Merită însă căutat!

PLUSURI
Ambalaj practic
Mirosul nu este deranjant
Efecte positive într-un timp foarte scurt

MINUSURI
Intră destul de greu în piele
Produce o peliculă (transparentă) la suprafaţa pielii

PREŢ
35-40 RON

PROSPECT
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3435

3 comentarii:

  1. eu folosesc isotrexin de 2 sapt cam asa si nu vad rezultate delok...in cat timp crezi ca as scapa de cosuri?cele mai multe le am pe barba si nu imi trec delok:(((

    RăspundețiȘtergere
  2. scrie si pe prospect, efectele apar dupa 4 pana la 6 saptamani :)

    RăspundețiȘtergere