Pentru colaborări, întrebări, cereri de review-uri sau altele, contactaţi-mă pe adresa: vogueandjazz@gmail.com

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Vânătorul muştelor

          
          Ai fi putut spune că este un fan al literaturii clasice, al celebrului roman ”Împăratul muştelor” al lui William Golding sau chiar al basmului “Croitoraşul cel viteaz”. Însă ceea ce se întâmpla în micul birou notarial de pe Str. Primăverii nu avea deloc…miros de flori de primăvară.
          În cea mai mică încăpere din sediu lucrau Ea şi El. Ea era o domnişoară cochetă, cu toc lung şi părul alunecându-i în bucle răsfirate pe umerii mici. El era un domn nici prea-prea, nici foarte-foarte, cu o barbă discretă şi butoni de argint la cămaşa albă. Pe de o parte îi unea pasiunea pentru domeniul juridic… şi atât. Pe de alta parte, îi desparţeau chiar acel birou notarial! Pe cât de încântător era El, pe atât de respingător devenea când vara ,la temperaturile caniculare de afară, lovea cu un ziar muştele ce se aşezau pe biroul comun. Ah, şi cât de neplăcut era pentru Ea să-l vadă pe El cum se mişcă de la un capăt la altul al încăperii, lovind în stânga şi în dreapta iar apoi, transpirat şi fără vlagă, aşezându-se la loc lângă ea. Deşi arăta deosebit de atrăgător cu reverele ridicate şi respiraţia sacadată, antiperspirantul său nu mai făcea faţă mirosului înţepător iar părul cândva pieptănat cu grijă şi aranjat cu un gel costisitor, acum era răvăşit şi îmbâcsit! Fatalitatea vieţii lovea până şi în acea mică încăpere de pe Str. Primăverii…

          Acum, amândoi ştiau că sunt diferiţi, însă nu ştiau şi cât de diferiţi sunt, iar într-o zi pentru a pune capăt eşecului amoros, Ea s-a hotărât să caute ce e atât de diferit la ei. S-a dus aşadar la micuţul ei laptop şi a intrat pe pagina oficială Farmec, unde a descoperit răspunsul!

-          Deci aşa stă treaba! A exclamat Ea încântată în timp ce îngâna cu fervoare informaţiile de pe site: “Procesele metabolice și hormonale ale pielii sunt diferite, pielea bărbaților prezintă alte particularități fiziologice decât pielea femeilor, de unde și nevoia de produse de îngrijire specifice!”

         
          Problema dintr ei avea în sfârşit o explicaţie! Nu era vorba de incompatibilitate ci doar de îngrijire! Ea dorea un bărbat care să miroasă a curat chiar şi când vânează muşte iar El dorea o fată care să nu-l evite (ce naiv era! Credea că este respins datorită caracterului său, nu datorită nealegerii corespunzătoare a produselor de îngrijire). Aşa se face, că într-o zi de luni, El a găsit pe birou o cutie cu un bileţel lipit pe ea: “Bărbatul vânător modern merită să vâneze echipat cu o armură pe măsură”. În interiorul cutiei, Vânătorul muştelor a găsit produsele Gerovital H3 MEN, printre care gelul de păr Gerovital H3 MEN care conferă un aspect ușor umed, fixează părul și totodată îl hrănește datorită Keratinei și Provitaminei B5 din compoziție iar preţul său prietenos de 11,24 lei îl face un must-have în “artileria” oricărui Vânător. De asemenea, pentru că pielea bărbaţilor transpiră mult mai repede și mai ușor decât pielea femeilor, Ea a adăugat în colet şi un antiperspirant deodorant Gerovital H3 MEN – Fresh, la doar 8,94 lei !
 
          După prima utilizare, Ea şi-a dat seama că principalul mod în care un domn o poate cucerii este legat de îngrijirea corporală. Până la urmă, prima impresie contează iar un aspect decent şi o igienă adecvată sunt cărţi de vizită mai impunătoare decât carisma sau situaţia financiară. Apoi, Ea a realizat ce înseamnă bărbatul vânător modern și cât de mult contează să fie îngrijit. Bărbatul vânător modern, în cazul ei, vânător de muşte, îl întruchipează pe El care ştie cum să se îngrijească, ce să folosească în acest scop iar apoi cum să se folosească de rezultatul fimit pentru a face o impresie bună şi de durată.

Şi uite aşa, în ziua celei de-a treia comenzi de produse Gerovital H3 MEN, Ea şi El sunt mai fericiţi ca niciodată! Se îmbrăţişează fără grija că deodorantul său va ceda, se sărută mai pasional ca niciodată deoarece spuma lui de ras e mai bună ca oricând (doar este îmbogățită cu extract vegetal de Boswellia Serrata și Alantoină având puternice efecte de hidratare, calmare și catifelare a pielii) şi afară a venit toamna, lucru ce înseamă că Vânătorul nostru va intra în concediu până la redeschiderea următorului sezon!


Articolul de mai sus a fost scris pentru competiţia SuperBlog 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu