Pentru colaborări, întrebări, cereri de review-uri sau altele, contactaţi-mă pe adresa: vogueandjazz@gmail.com

vineri, 19 septembrie 2014

După un an…revenim în forţă! Continuă înscrierile pentru SuperBlog 2014!      După un an de pauză mai mult sau mai puţin motivată, m-am hotărât să revin mai în forţă ca niciodată. Şi cum altfel dacă nu printr-o provocare!?


      SuperBlog ( http://super-blog.eu ) – competiţie aflată la a IX-a ediţie – provoacă şi anul acesta creativitatea şi abilităţile scriitoriceşti ale bloggerilor din România.

      Tu eşti gata de o nouă provocare?

      M-am hotărât ca anul acesta să fiu unul dintre cei care accepta provocarea SuperBlog, motivul principal fiind acela de a scrie. Suna puţin ciudat, nu? Bineînţeles că premiile “puse la bătaie” de organizatorii SuperBlog şi sponsorii acestiuia sunt tentante, însă mai presus de toate sunt convinsă că toţi participanţii au plecat cu o motivaţie comună, alta decât cea materiala: dorinţa de competiţie, dorinţa de a scrie mai mult şi mai bine.


      Eu m-am înscris. Accepţi şi tu provocarea SuperBlog? Dacă răspunsul este unul pozitiv, linkul catre următorul pas este acesta: http://jurizare.super-blog.eu/inregistrare

2 comentarii:

 1. Buna. Te invit la un concurs cu tema: „Ce ai face 88.000 de lei? O fapta buna sau ti-ai satisface o placere vinovata?” Astfel premiez cele mai bune trei articole:
  Premiul 1 - 500 de lei;
  Premiul 2 - 200 de lei;
  Premiul 3 - 100 de lei.
  Scrie un articol si castiga! Castiga cu visul tau si demonstreaza-mi cat esti de iscusit in taina scrisului! Mai ai la dispozitie exact o saptamana!
  Mult succes!
  http://literestacojii.wordpress.com/2014/09/02/concurs-avbs-credit

  RăspundețiȘtergere
 2. Bun venit in SuperBlog!
  Iti multumim pentru inscrierea in competitie si te anuntam ca miercuri, 1 octombrie, te asteptam cu prima proba.
  Succes!

  RăspundețiȘtergere